Broušení parket - Broušení podlah v celé ČR


Náš strojový park na broušení a lakování podlah

08.01.2013 11:18

Používáme profesionální brousící a lakovací stroje renomované značky Lagler. 

Naše brusné stroje akceptují nároky na tzv. bezprašné broušení dřevěných podlah a parket. Používáme i ochrané pracovní pomůcky jako jsou roušky, rukavice z kůže, návleky na pracovní obuv. Prostory v kterých používáme naše brousící stroje po do dokončení prací pečlivě uklidíme, zbavíme zbytků prachu z broušení, třísek, zbytků lepidla a laku. Zákazníkovi předáme pečlivě uklizené prostory. Pro lakování podlah a parket používáme profesionální laky v různé cenové škále dle možností a přání zákazníka.

LÄGLER SUPERHUMMEL - výkonný brousící stroj pro broušení velkých podlahových ploch. LÄGLER nabízí mimořádný výkon a kvalitu. Pohon obstarává silný motor na třífázový proud o výkonu 4 kW (5,5 PS).

PARAMETRY STROJŮ

Moderní provedení brusného válce a různé nastavení třístupňového přítlaku poskytují požadovanou kvalitu broušení. Výměnu brusného pásu lze provést velmi jednoduše. Stroj vyžaduje minimální údržbu. Naše stroje mají silný systém odsávání brusného prachu. Pro přepravu je možno brusku rozložit na tři části.

TECHNICKÁ DATA

třífázový motor na střídavý proud 230/ 390V/ 4 kW, tepelná pojistka proti přetížení, kontrola směru otáčení, zapojení do trojúhelníku 230 V, zapojení do hvězdy 390 V, pojistka 8 A, šířka brusného válce 300 mm, počet otáček brusného válce ca. 2.400/ min., rozměry brusného pásu 300 x 800 mm, hmotnost 87 kg.

—————

Zpět